Kulinaria

Proponujemy do wyboru trzy różne oferty kulinarne: wyżywienie we własnym zakresie w dostępnej na wyłączność kuchni, skorzystanie z naszego menu oraz potrawy przygotowywane na specjalne życzenie przez Szefa Kuchni.

Kuchnia

Oddajemy do Państwa dyspozycji dużą i całkowicie wyposażoną kuchnię. Pozwala ona na komfortowe przygotowywanie posiłków nawet dla 30 osób. Możecie Państwo swobodnie korzystać z kompletu zastawy stołowej.

Restauracyjne Menu

Przygotowaliśmy dla Państwa również naszą ofertę gastronomiczną. Autorskie menu ma charakter sezonowy i zmienia się wraz z porami roku, proponując specjały z wykorzystaniem świeżych, lokalnych produktów. Posiłki, które proponujemy w kracie, przygotowywane są wcześniej w restauracji. Aktualna wersja menu dostępna jest w materiałach informacyjnych, znajdujących się w każdym pokoju.

Oferta indywidualna

Na Państwa życzenie możemy również zorganizować pełną obsługę kuchenną i kelnerską na najwyższym poziomie. Współpracujący z nami Sławomir Kardaś, Szef Kuchni renomowanej zakopiańskiej restauracji Bubuja przygotuje dla Państwa smaczne potrawy kuchni regionalnej, polskiej lub wykwintne propozycje kuchni europejskiej.

Jesteśmy również gotowi spełnić specjalne wymagania gości dotyczące diety, uwzględniające kontekst kulturowo-religijny, a także alergie pokarmowe. Oferujemy też przygotowanie dań na otwartym ogniu z wykorzystaniem grilla ogrodowego.

W zależności od wymagań gości, możemy przygotowywać tylko śniadania lub zapewnić Państwu pełne wyżywienie na bazie przygotowanego specjalnie dla Państwa przez Szefa Kuchni dedykowanego menu. Taka usługa jest zawsze wyceniana indywidualnie na podstawie preferencji gości oraz czasochłonności i zakresu obsługi. Indywidualna obsługa powinna być zamówiona co najmniej na trzy tygodnie przed przyjazdem.